63
93 shares, 63 points

Szálláshely bemutatása

A Szépia Bio & Art Hotel Zsámbék egy modern, elegáns szálloda, amely a festői Zsámbék városában található, mindössze 30 percre Budapest belvárosától. A szálloda minden szobája kifinomult stílussal rendelkezik, és egyedi, kézzel készített bútorokkal és műalkotásokkal van díszítve, amelyek közül sok a helyi művészek alkotása.

Szépia Bio & Art Hotel Zsámbék - MaFoglalok.hu
Szépia Bio & Art Hotel Zsámbék – MaFoglalok.hu

A szálloda célja, hogy fenntartható módon működjön, és nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre. Az épületben számos zöld megoldás található, például napkollektorok, amelyek a meleg víz előállításában segítenek, illetve az esővíz gyűjtése és újrahasznosítása is megtörténik. A hotel étterme pedig olyan helyi alapanyagokat használ fel, amelyeket azonnal beszereznek, így támogatják a helyi gazdákat és termelőket.

A szálloda tökéletes választás lehet azoknak, akik szeretnének egy kicsit kiszakadni a városból, és élvezni a csendet és a természetet. A szálloda közelében több kerékpárút és túraútvonal található, amelyek ideálisak a természetjárás szerelmeseinek. A szálloda mellett található egy termálmedence is, amely a látogatók számára kellemes kikapcsolódást nyújt.

Azok számára, akik pihenni és kikapcsolódni szeretnének, a hotel wellness-részlege tökéletes helyszín lehet. Itt számos különféle kezelés és masszázs áll rendelkezésre, amelyek segítenek a test és az elme relaxálásában.

Összességében a Szépia Bio & Art Hotel Zsámbék egy különleges szálloda.

2 fő, 2 éj, félpanzióval
Megnézem

Tetszik? Oszd meg másokkal is!

63
93 shares, 63 points