71
101 shares, 71 points

Szálláshely bemutatása

A Hunguest Hotel BÁL Resort Balatonalmádi egy 209 szobás, 2022-ben teljeskörűen felújított szálloda, amely a Balaton északi partján fekvő csendes kisvárosban várja a pihenni vágyókat. A szálloda kivételes adottságai lehetővé teszik, hogy szinte minden szobából lenyűgöző panoráma nyíljon a végtelen Balatonra és a környező vidékre. A szobák letisztultan elegánsak, a színek és a textúrák a Balaton simogató érzését adják vissza. A szálloda étterme, lobbyja és tetőbárja is ugyanezt a nyugodt, barátságos hangulatot árasztja, és visszafogott eleganciájával kelti a diszkrét luxus érzését.

Hunguest Hotel BÁL Resort Balatonalmádi - MaFoglalok.hu
Hunguest Hotel BÁL Resort Balatonalmádi – MaFoglalok.hu

A Hunguest Hotel BÁL Resort nemcsak a pihentető kikapcsolódást kínálja vendégeinek, hanem számos izgalmas programlehetőséget is. A szállodától mindössze néhány perc sétára található a Balaton, ahová egy hídon keresztül vezet az út a szálloda saját partszakaszára. Itt strandolhatunk, vízisportokat űzhetünk, vagy bérelhetünk hajót vagy kerékpárt. Aki szereti a természetet és a túrázást, az fedezze fel Balatonalmádi kevésbé ismert arcát, vagy látogasson el a város jelképévé vált Óvári messzelátóba és tekintsen le madártávlatból a Balaton-partra és a környező dombokra. Aki pedig a kultúrát és a történelmet kedveli, az ne hagyja ki a szálloda területén található, 19. század közepén épült Véghely Dezső alispán villáját, amelyet a Hunguest Hotels régi fényében állíttatott helyre.

A Hunguest Hotel BÁL Resort tehát egy olyan hely, ahol mindenki megtalálhatja a maga számára ideális nyaralást. A hotel minőségi szolgáltatásai, a gasztronómiai és wellness élmények, valamint Balatonalmádi páratlan természeti és kulturális értékei garantálják, hogy felejthetetlen emlékekkel gazdagodva térjenek haza vendégeink. Ha Ön is szeretne részese lenni ennek az egyedülálló élménynek, foglaljon most szobát a Hunguest Hotel BÁL Resortban!

2 fő, 2 éj, félpanzióval
Megnézem

Tetszik? Oszd meg másokkal is!

71
101 shares, 71 points