77
107 shares, 77 points

Szálláshely bemutatása

A Festetich Kastély és Zsuzsanna Hotel egy varázslatos szálláshely, amely egy régi, felújított kastélyban található Szeleste településen, Magyarországon. A kastély és a hotel egyaránt a luxus és a történelem érzését nyújtja, melyet az elegáns berendezés és a figyelemre méltó építészeti elemek tesznek teljessé.

A szobák és lakosztályok kifinomultak, és a klasszikus bútorokkal felszereltek, amelyek jól harmonizálnak a kastély hangulatával. A szálloda egyedi tulajdonsága az, hogy az egyes szobák és lakosztályok mindegyike saját történettel rendelkezik, így minden vendég különleges és emlékezetes élményt élhet át itt.

Festetich Kastély és Zsuzsanna Hotel Szeleste - MaFoglalok.hu
Festetich Kastély és Zsuzsanna Hotel Szeleste – MaFoglalok.hu

A kastély parkjában számos lehetőség adódik a pihenésre és a szórakozásra. Az aktív pihenés kedvelői élvezhetik a tenisz- és a kerékpározási lehetőségeket, míg a természetet kedvelők sétálhatnak a kertben, és élvezhetik a friss levegőt és a nyugalmat. A kastélyban található szabadtéri medence is a vendégek rendelkezésére áll, ahol egy kellemes nyári napot tölthetnek el. Ha az időjárás nem engedi a kinti programokat, akkor a hotel belsejében is számos lehetőség van, például a kényelmes szalonok, az elegáns étterem vagy a bár, ahol finom ételeket és italokat lehet fogyasztani.

A Festetich Kastély és Zsuzsanna Hotel az egyik legjobb szálláslehetőség a térségben, amely lehetővé teszi a vendégek számára, hogy felfedezzék a környék nevezetességeit, és élvezhessék a vidéki életet. A kastély és a hotel csodálatos légkörét és szolgáltatásait figyelembe véve, az itt eltöltött idő garantáltan emlékezetes élményekkel gazdagítja a vendégeket.

2 fő, 2 éj, reggelivel
Megnézem

Tetszik? Oszd meg másokkal is!

77
107 shares, 77 points