62
92 shares, 62 points

Szálláshely bemutatása

Az Alta Moda Fashion Hotel Budapest egy kiváló minőségű szálloda a belváros szívében, amely modern és elegáns környezetet kínál az utazóknak. Az hotel 114 szobával rendelkezik, amelyek mindegyike kényelmes és jól felszerelt, tökéletes helyet biztosítva a pihenéshez és a kikapcsolódáshoz.

Az Alta Moda Fashion Hotel Budapest a magyar divatipar stílusával és eleganciájával rendelkezik, amely a szálloda minden szegletében megjelenik. Az elegáns belső terek, az ízléses bútorok és a részletekre való odafigyelés mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a vendégek otthonosan érezzék magukat az Alta Moda Fashion Hotel Budapestben.

Az Alta Moda Fashion Hotel Budapest ideális helyszín az üzleti utazók és a turisták számára egyaránt. Az üzleti utazók számára a hotel modern üzleti központot kínál, valamint ingyenes WiFi-t az egész szállodában. A turisták számára a szálloda kiváló elhelyezkedést biztosít a város felfedezéséhez. A szálloda közvetlen közelében található a belváros legismertebb nevezetességei, a Duna-part, a Parlament és a város számos kiváló étterme és boltja.

Az Alta Moda Fashion Hotel Budapest számos kényelmi szolgáltatást kínál, beleértve a fitnesztermet és a wellnessközpontot is. A vendégek élvezhetik a szauna és a pezsgőfürdő nyújtotta kényelmet, valamint a szálloda szépségszalonjában igénybe vehetik a különféle kezeléseket és masszázsokat.

Összességében az Alta Moda Fashion Hotel Budapest egy kiváló minőségű szálloda, amely stílusos és elegáns környezetben kínál kényelmet és kikapcsolódást az utazóknak. A vendégek élvezhetik az elhelyezkedést, a kényelmi szolgáltatásokat, a modern üzleti központot és a számos kikapcsolódási lehetőséget, amelyek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a szálloda az egyik legjobb választás legyen Budapesten.

2 fő, 2 éj, reggelivel
Megnézem

Tetszik? Oszd meg másokkal is!

62
92 shares, 62 points